شیشه های سکوریت (میرال، نشکن، حرارت دیده) با ویژگی های منحصربه فردشان در میان مشتریان از محبوبیت خاصی برخوردارند. قیمت این شیشه ها با توجه به ویژگی های مختلفی مانند ضخامت، اندازه، محل نصب و ... محاسبه می شود. تخمین قیمت این شیشه ها برای مشتریان و خریداران آن ها بسیار اهمیت دارد؛ زیرا شیشه سکوریت یراق آلات مخصوصی دارد که برای نصب از آن ها استفاده میشود. در نتیجه تخمین قیمت و تعداد این یراق آلات و شیشه ها در قیمت نهایی تأثیرگذار است. برای کسب اطلاعات کافی در رابطه با قیمت شیشه میرال و انواع شیشه ها همچون قیمت بالکن شیشه ای در اصفهان، قیمت شیشه سکوریت، قیمت شیشه گلخانه و ... پس از مطالعه این مقاله می توانید با کارشناسان ما در ساز و کار در ارتباط باشید.
شیشه سکوریت چیست؟
ما به طور کامل شیشه سکوریت چیست را برای شما توضیح داده ایم در اینجا هدف فقط یک اشاره کلی به این موضوع است. شیشه سکوریت که به عنوان شیشه نشکن نیز شناخته می شود، از مهم ترین متریال های ایمنی در صنعت شیشه است.
شیشه های سکوریت به نسبت دیگر شیشه ها بسیار محکم تر هستند، امنیت بالاتری دارند و برای مصارفی مثل شیشه مغازه و فروشگاه، ساختمان ها و.. استفاده می شود. این شیشه ها در برابر ضربه مقاومند و اگر با ضربه بسیار قوی بشکنند به تکه های ریزی که برنده نیستند تبدیل می شوند. این شیشه ها به عنوان شیشه دودبند در ساختمان ها استفاده می شود.
یراق آلات مخصوص شیشه سکوریت
با توجه به محل نصب شیشه سکوریت، یراق آلات آن نیز متفاوت است. محل استفاده از شیشه سکوریت می تواند درب مغازه ها و شیشه ویترین ها، فروشگاه ها، درب ورودی منازل مسکونی، مکان های عمومی و... باشد.
یراق آلات شیشه سکوریت شامل استپ، لولا، قفل، دستگیره، قفل کمری و دیگر اتصالات است.
انواع شیشه سکوریت
انواع شیشه های سکوریت در بازار موجود است که بنا به نیاز می توان آن ها را تهیه کرد.
- شیشه تاشو
- شیشه سندبلاست
- شیشه خم
- شیشه لمینت
ویژگی های انواع مختلف شیشه سکوریت و تاثیر آن ها در محاسبه قیمت
هزینه خرید و نصب شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی ۴ برابر است؛ زیرا سکوریت شیشه محکم تری است و همچنین در نصب آن از یراق آلات و وسایل خاصی استفاده می شود.
شیشه های سکوریت از لحاظ وزن یا ضخامت با هم یکی نیستند. شیشه های معمولی سبک تر و باریک تر از شیشه های سکوریت هستند. قیمت این شیشه ها بر اساس وزن و ضخامت هریک تعیین می شود.
شفافیت و رنگ شیشه های سکوریت مانند شیشه های معمولی است و از این لحاظ تفاوتی با یکدیگر ندارند.
بهطور کلی سایز، ضخامت و نوع یراقآلات لازم از عواملی هستند که روی محاسبه قیمت شیشه سکوریت تاثیرگذارند.
رنگ های مختلف شیشه های سکوریت
شیشه های سکوریت در رنگ های زیر عرضه می شوند:
- سفید
- سبز
- دودی
- آبی
- برفی
محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه
در این قسمت از مقاله به بررسی تفاوت محاسبه شیشه سکوریت مغازه با شیشه عادی می پردازیم. یکی از عوامل موثر بر قیمت شیشه سکوریت، نوع کاربری آن است. از آن جایی که معمولا شیشه های استفاده شده برای مغازه ها نسبت به شیشه های معمولی به دلیل ملاحظات امنیتی، ضخامت و استحکام بیشتری دارند و از یراق آلات با کیفیت بالا و از برندهای معتبر برای نصب آن استفاده می شود، بدیهی است که قیمت شیشه سکوریت مغازه از شیشه های معمولی بیشتر می باشد. شیشه هایی که برای مغازه ها استفاده می شوند باید کیفیت بالایی داشته باشند به طوری که در صورت استفاده از شیشه برای ویترین مغازه، تصویر نمای داخل عاری از هرگونه اعوجاج و بد فرمی باشدکه برای این منظور می توان از شیشه های سوپر کلیر استفاده نمود. همچنین گاهی برای شیشه سکوریت مغازه از شیشه های رنگی برای هماهنگی دکوراسیون استفاده می شود که این گزینه نیز می تواند در محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه تاثیرگذار باشد. گاهی برای برخی از مغازه ها با توجه به کاربری آن، مجبور به استفاده از شیشه هایی هستیم که در ابعاد استاندارد نمی گنجد و به دلیل هزینه های اضافی برای تولید و سکوریت کردن این شیشه ها، هزینه های نصب تا حدی افزایش می یابد. برای پیشگیری از سربار شدن هزینه های اضافی در این زمینه، می توان قبل از طراحی دکور، سایز استاندارد شیشه سکوریت را از مراکز معتبر استعلام نمود. از دیگر عوامل موثر بر قسمت شیشه سکوریت مغازه می توان به چگونگی شرایط نصب، اجرت نصب، موقعیت مکانی و هزینه های حمل و نقل اشاره نمود. نوع شیشه سکوریتی که انتخاب می کنید و همچنین ضخامت شیشه سکوریت از مهم ترین پارامترهای تعیین قیمت شیشه سکوریت مغازه هستند. هر چه ضخامت شیشه سکوریت بیشتر باشد، استحکام و مقاومت آن نیز بیشتر است و از این رو قیمت شیشه سکوریت مغازه با ضخامت بالا، گران تر است. همچنین اگر سفارش شما خاص باشد و سختی کار آن نسبت به سایر شیشه های مغازه بیشتر باشد، محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه نیز افزایش می یابد. عواملی که در محاسبه قیمت شیشه سکوریت مغازه نقش دارند را بیان کردیم، اما اگر به راهنمایی بیشتری نیاز دارید، می توانید با کارشناسان ما تماس بگیرید.
قیمت شیشه های سکوریت
همانطور که در بالا گفته شد عوامل مختلفی در تعیین قیمت شیشه های سکوریت موثرند. این شیشه ها باتوجه به کوره های سکوریتی که در آن ها به عمل می آیند قیمت های متفاوتی دارند. قیمت شیشه های سکوریت بر حسب هر متر مربع اندازه گیری میشود. با این حال با توجه به تورم و ناپایداری بازار نمی توان به طور قطع قیمت مشخصی را برای آن ها در نظر گرفت. قیمت شیشه سکوریت مغازه (هر متر مربع) در سال 1401 از حدود 600 هزار تومان آغاز و هر چه کیفیت و ضخامت شیشه افزایش پیدا کند، به تبع قیمت شیشه سکوریت مغازه نیز بیشتر می شود. با توجه به نوسانات قیمت در بازار ایران، بهتر است قیمت به روز را از طریق تماس با مشاوران ما دریافت کنید.
اگر شما هم به فکر خرید و سفارش شیشه سکوریت هستید، برای اطلاع بیشتر از قیمتها و همچنین ثبت سفارش می توانید با قسمت پشتیبانی گروه سازوکار تماس حاصل فرمایید.