پارتیشن شیشه ای چیست؟ پارتیشن همان دیوایدر یا جداکننده موقت است که جزء سازه های اصلی ساختمان نیست، با این وسیله می توانید از فضا بیشتر و بهتر استفاده کنید و یک بخش بزرگ را به چند قسمت تقسیم کرده تا عملکرد گوناگونی داشته باشند. پارتیشن شیشه ای یک دیوار شیشه ای است که برای جداسازی فضاهای باز و بزرگ استفاده می شود. پارتیشن شیشه ای به تمایز مکان های داخل یک اتاق کمک می کند، بدون آنکه نیاز به کارهای ساختمانی و ساخت و ساز داشته باشد. همچنین جایگزین بسیار ارزانتری نسبت به تخریب و بازسازی دیوارها است. به دلیل شفافیت، دیوارهای شیشه ای به حفظ نور طبیعی اتاق کمک می کنند. در نتیجه، میتوانید از پارتیشن شیشهای برای تقسیم بندی فضاها بدون جدا کردن کامل آنها استفاده کنید. پارتیشنهای شیشهای یا دیوارهای پارتیشن شیشهای، شیشههایی با کیفیت بالا و معمولا عایق صدا هستند که نقش تقسیمکننده اتاق را دارند. آنها برای دلباز کردن یک اتاق و ایجاد محیط های کاری وسیع تر و مطبوع عالی هستند. پارتیشن شیشه ای معمولاً تا سقف کشیده می شوند، اما مدل های دیگری از آن نیز وجود دارد. قاب های آلومینیومی یا سایر یراق آلات و فریم های نصب، این شیشه ها را در جای خود نگه می دارند.
پارتیشن شیشه ای به عنوان یک مصالح ساختمانی، این شیشه داخلی به طراحان و معماران اجازه می دهد تا یک اتاق را بدون قربانی کردن فضای کف و انتشار نور، تقسیم بندی کنند و بهره بیشتری از فضا ببرند. پارتیشن های شیشه ای برای ایجاد محیط های اداری کاربردی و ایده آل هستند. هنگامی که به نور طبیعی اجازه می دهید در یک فضای مشخص جریان یابد، نحوه تعامل رنگ ها، اجسام، الگوها، بافت ها و افراد تغییر می کند. پارتیشن های شیشه ای نیز یکی از ساده ترین راه ها برای به روز نگه داشتن فضای اداری یا تجاری هستند. پارتیشن شیشه ای نسبت به ساخت دیوار و ایجاد دیوارهای سنتی محبوبیت بیشتری پیدا می کنند. طراحان داخلی و معماران هر دو به دلیل خاصیت جداسازی فضا و ویژگی های حفظ نور طبیعی آنها از پارتیشن شیشه ای استفاده می کنند. مزایای پارتیشن شیشه ای بسیار زیاد است به طوری که نمی توان از آن ها چشم پوشی کرد. در ادامه به بررسی این مزیت ها می پردازیم:
- پارتیشن های شیشه ای اغلب مقرون به صرفه تر از مصالح ساختمانی و دیوار کشی سنتی و ساخت و ساز هستند.
- پارتیشن های شیشه ای مدرن و به روز هستند و به خوبی محیط را به بخش های بیشتر تقسیم بندی می کنند.
- پارتیشن شیشه ای را می توانید مجدداً نصب و جابجا کنید تا استفاده های بیشتری از فضا کنید.
- پارتیشن شیشه ای با توجه به شفافیت منحصر به فردی که دارد، نور طبیعی را به فضای کار راه می دهند.
- ارتباطات بیشتری را ایجاد می کند.
از پارتیشن در مکان های متفاوت اداری، مسکونی و غیر مسکونی می توان استفاده کرد، پارتیشن در جنس های متفاوت چوبی، شیشه ای و ... موجود است که به دو صورت تک جداره و دو جداره تولید می شوند.
پارتیشن شیشه ای در واقع همان دیوار شیشه ای است که سبب تفکیک فضاها شده و می توان از آن به عنوان عایق صوتی نیز استفاده کرد همچنین از عبور عواملی چون حشرات، گرد و خاک و... به فضای داخل ساختمان جلوگیری می کند، از پارتیشن شیشه ای به عنوان یک وسیله ساده و سریع در ساخت دفترهای کار استفاده می شود.
در ساخت و نصب برخی از این پارتیشن ها، فریم های آلومینیومی و استیل به کار می رود.
پارتیشن شیشه ای باید از شیشه های بادوام و سکوریت تهیه شود، کیفیت یراق آلاتی هم که در آن به کار می رود باید عالی باشد تا بتوان محصول با کیفیتی را ارائه داد.
به وسیله پارتیشن شیشه ای طرح دار، ساده، رنگی و ... می توانید نمایی زیبا به محیط داده و فضایی تمیز و شفاف داشته باشید، به خصوص در محیط های اداری بهترین گزینه که بسیار حیاتی است و چشم انداز زیبایی به فضا می دهد.
ویژگی های پارتیشن شیشه ای
پارتیشن شیشه ای ویژگی های بسیاری دارد از جمله:
- شیک بودن
- دادن جلوه خاص به محیط
- ضخامت کم
- عملکرد صوتی آکوستیک تا 47 دسی بل
- سهولت نصب پارتیشن شیشه ای
- نصب سریع
- نصب با ارتفاع کامل
- داشتن طیف کامل از رنگ و فریم
- اجرا انواع طرح روی آن
نکاتی درباره پارتیشن شیشه ای
بیشترین و بهترین شیشه ای که در ساخت پارتیشن به کار می رود و جزئی از دیتیل پارتیشن شیشه ای ست، شیشه سکوریت هست زیرا خاصیت و ویژگی های بسیاری داشته و بی خطر است.
قیمت شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی بالاتر است اما این هزینه اضافه در طولانی مدت به نفع شما تمام خواهد شد.
استفاده از پارتیشن های شیشه ای در اکثر کشورها مرسوم و رایج است و می تواند آرامش خاصی را برای کاربران به همراه داشته باشد، از دیگر ویژگی های این دیوارهای شیشه ای انتقال کامل نور است زیرا نور را بدون هیچ تغییری به فضا وارد می کنند.
کاربرد پارتیشن شیشه ای چیست
بیشترین استفاده از پارتیشن شیشه ای در دفاتر اداری است می باشد، با استفاده از این پارتیشن ها تمرکز مدیران بر کارمندان بیشتر است. در ساخت و تهیه پارتیشن های شیشه ای باید نهایت دقت و ظرافت را به کار برد و از تمام جنبه های قدرت، استقامت، دوام، طول عمر و ... تست شود، به طور کلی از شیشه های سکوریت با 10میل ضخامت برای این امر استفاده می شود.
پارتیشن های شیشه ای زیبایی خاصی به محیط می دهند که بیشتر به صورت افقی نصب می شوند، برای اتصال شیشه ها به هم از درزگیرهای پلی کربنات، چسب های یو وی و لامپ یو وی و چسب دو طرفه فلکسیبل استفاده می شود که چسب یو وی بیشترین تاثیر را در انتقال صدا، گرما و سرما، گرد و خاک و ... دارد. نکته مهمی دیگری که در پارتیشن شیشه ای وجود دارد، یراق آلات به کار رفته است که باید از ظرافت و زیبایی بسیاری برخوردار باشد. پارتیشن شیشه ای تک جداره یکی از پر کاربرد ترین پارتیشن شیشه ای های موجود در ساز و کار است.
برای دریافت مشاوره و اطلاع از قیمت پارتیشن اداری در انواع مختلف ازجمله پارتیشن های شیشه ای با کارشناسان سازوکار در ارتباط باشید.
سلام بله از پارتیشن شیشه ای برای اپن آشپزخانه استفاده می شود.
سلام انتخاب نوع پارتیشن به شما بستگی دارد ولی با همفکری همکاران ما بهترین انتخاب می تونین داشته باشید.
نمونه کارهای پارتیشن شیشه ای که انجام دادین رو چطور می شه دید؟
سلام و وقت به خیر
نمونه کارهای پارتیشن شیشه ای در قسمت پروژه ها قابل مشاهده هستند.
سلام دوست عزیز- برای مشاهده لیست قیمت پارتیشن شیشه ای به صفحه اختصاصی این محصول در سایت ساز وکار مراجعه و یا با کارشناسان این مجموعه تماس بگیرید.
سلام دوست عزیز- بهترین جنس برای پارتیشن های شیشه ای با توجه به محل نصب پارتیشن، کاربرد و سایر عوامل محیطی تاثیرگذار تعیین می شوند و می تواند از متریال مختلفی تولید شود.