شما عزیزان می توانید برای دستیابی به اطلاعات کافی درباره اینکه پارتیشن شیشه ای چیست و چه کاربردهایی دارد با ساز و کار همراه شوید. استفاده از پارتیشن شیشه ای یکی از بهترین گزینه های مورد نظر برای جداسازی و مدرن کردن فضاهای داخلی اداره جات و حتی فضاهای مسکونی است. ما در این مقاله از ساز و کار می خواهیم به بررسی پارتیشن شیشه ای تک جداره و پارتیشن شیشه ای دوجداره بپردازیم و آن ها را با یکدیگر مقایسه کنیم. هر کدام از این شیشه ها ویژگی ها و خصوصیات منحصر به فرد و خاص خود را دارند. پارتیشن ها که به صورت پارتیشن شیشه ای تک جداره و دوجداره تولید می شوند؛ عایق صدا هستند. البته میزان عایق صدا بودن به نسبت ضخامت پارتیشن شیشه ای متفاوت است که در ادامه به توضیح هر کدام از آن ها به صورت جداگانه خواهیم پرداخت. شما می توانید طبق سلیقه و نیاز خود قطر پنجره دوجداره را انتخاب کنید. برای کسب اطلاعات درباره انواع پارتیشن شیشه ای و قیمت آن ها مثل قیمت پارتیشن شیشه ای دوجداره می توانید با کارشناسان مجموعه سازوکار در ارتباط باشید.
بررسی تفاوت های پارتیشن شیشه ای تک جداره و دو جداره
قبل از این که به بررسی تفاوت های پارتیشن شیشه ای تک جداره و دوجداره بپردازیم، بهتر است که در قدم اول هرکدام از این شیشه ها را به صورت مختصر معرفی کنیم. شما عزیزان می توانید برای سفارش و اطلاع از قیمت پارتیشن شیشه ای فریم لس و انواع پارتیشن شیشه ای فریم دار ارزان و با کیفیت با مشاورین سازوکار تماس بگیرید.
پارتیشن های شیشه ای تک جداره به عنوان پرکاربردترین پارتیشن های شیشه ای برای جداسازی فضاهای داخلی اداره است. برای نصب این پارتیشن ها از پروفیل های مینیمال استفاده می شود. به این منظور می توانیم پروفیل ها را هم به صورت روکار و هم به صورت توکار مورد استفاده قرار دهیم. شیشه های تک جداره مخصوص پارتیشن بندی از نوع سکوریت هستند و ضخامت آن ها حدودا یک سانتی متر است. از جمله ویژگی های پارتیشن های تک جداره این است که می توان این شیشه ها را در نوع ساده، شفاف، مات، رنگی، هوشمند و یا برچسب دار مورد استفاده قرار داد. پارتیشن های شیشه ای دوجداره نیز همچون پارتیشن های تک جداره به منظور جداسازی فضاهای داخلی اداری و مسکونی مورد استفاده قرار می گیرند. این پارتیشن بندی ها نیز می توانند هم با فریم و هم بدون فریم نصب شوند، اما در مورد تفاوت این دو شیشه می توان موارد زیر را برشمرد:
- اولین تفاوت آن ها ضخامت این دو شیشه است. در واقع ضخامت شیشه های دوجداره نسبت به تک جداره بسیار بالاتر است و ضخامت آن ها می تواند به حدود ۸ سانتیمتر نیز برسد.
- غالبا شیشههای دو جداره از لحاظ عایق صوتی و حرارتی بسیار موفق تر عمل می کنند و این مسئله به عنوان یکی از تفاوت های فاحش این دو شیشه در نظر گرفته می شود.
- استفاده از شیشه های دوجداره به منظور پارتیشن بندی مکان های کوچک توصیه نمی شود، به دلیل اینکه حجم آن ها بیشتر است و فضای زیادی را اشغال می کنند. همین مسئله باعث شلوغ شدن و کمتر به نظر رسیدن فضا و همچنین محدود کردن دید می شود. این مسئله یکی از تفاوتهای اساسی شیشه های دو جداره و تک جداره است. شیشه های تک جداره غالبا به منظور استفاده در محیط های کوچکتر و شیشه های دو جداره برای استفاده در محیط های بزرگتر مناسب است.
- شیشه های تک جداره نسبت به شیشه های دوجداره ارزان قیمت و مقرون به صرفه تر هستند، به همین جهت کسانی که تمایل به پرداخت هزینه های کمتر در این زمینه دارند، ترجیح می دهند که از شیشه های تک جداره استفاده کنند.
پارتیشن شیشه ای تک جداره بخریم یا دو جداره؟
پاسخ به این سوال که پارتیشن شیشه ای تک جداره بخریم یا دو جداره بستگی به فاکتورهای متفاوتی از جمله شرایط محیط شما دارد، به عنوان مثال یکی از فاکتورهایی که میتواند تعیین کننده نوع شیشه متناسب با نیاز شما باشد، متراژ ساختمان شما است. در صورتی که محیط داخلی ساختمان مورد نظر از متراژ بالایی برخوردار باشد، می توان از شیشه های دوجداره استفاده کرد. اما در صورتی که متراژ این محیط کوچک باشد بهتر است که شیشه های تک جداره مورد استفاده قرار بگیرند. در واقع نمی توان هیچ کدام از مدل های پارتیشن شیشه ای از جمله مدل های تک جداره و یا دو جداره را برای عموم توصیه کرد و نمی توان هیچ یک را به دیگری برتری داد. بلکه این شما هستید که با توجه به نیاز خود و با توجه به کارایی شیشه می توانید نوع پارتیشن متناسب با محیط و متناسب با نیاز خود را انتخاب کنید. به منظور دریافت مشاوره در این زمینه نیز می توانید از طریق لینک های ارتباطی با کارشناسان فروش ما در وب سایت فروشگاه ساز و کار در تماس باشید تا شما را به صورت کامل در این زمینه راهنمایی کنند. ساز و کار ارائه کننده بهترین پارتیشن شیشه ای دوجداره و تک جداره است.