شیشه مناسب برای پنجره دو جداره

شیشه‌های دو جداره در واقع به دلیل داشتن فضای خالی بین دو شیشه، از نمونه‌های معمولی تفکیک شده‌اند؛ به گونه‌ای که اگر گاز آرگون را از آن‌ها خارج کنیم دیگر فرقی با شیشه‌های معمولی و ساده نخواهند داشت. این فاصله توسط اسپیسرها ایجاد شده و به میزان دقیق و معینی گاز آرگون جهت ارتقای استحکام و عایق بندی در لا به لای آن‌ها تعبیه شده است. اسپیسرها نیز توسط درزگیرهای غیرقابل نفوذ بر روی شیشه ثابت می‌مانند. این اسپیسرها از جنس آلومینیوم ساخته شده و ضخامت آن‌ها بین 6 الی 16 میلی متر می‌باشد. وجود ماده رطوبت گیری به نام زیولیت باعث می‌شود تا علاوه بر عایق بندی صدا، هیچ رطوبتی در آن نفوذ نکند. همچنین، وجود پلی سولفاید به عنوان درزگیر ثانویه استحکام شیشه‌های دوجداره را دو چندان کرده است.

انتخاب شیشه دو جداره مناسب

یکی از فاکتورهای مهم در هنگام خرید پنجره‌های UPVC انتخاب یک شیشه دوجداره مستحکم است. این نوع شیشه‌ها در انواع مختلفی تولید شده و بسته به شرایط محیط مورد استفاده قرار می‌گیرند. به طور کلی در هنگام خرید شیشه دو جداره باید به 3 فاکتور مهم و اساسی توجه کرد:

  • عایق صوتی: یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد شیشه‌های دو جداره قابلیت آن‌ها در جلوگیری از انتقال صدا است. در واقع ماده آرگون موجود در فضای خالی بین دو شیشه علاوه بر جلوگیری از نفوذ حرارت امکان انتقال صدا را نیز به صفر می‌رساند. در انتخاب شیشه دو جداره مناسب ابتدا باید به ضخامت پروفیل آن توجه کرد. هر چه ضخامت پروفیل بیشتر باشد، امکان انتقال صدا نیز کمتر می‌شود. بهتر است در انتخاب این نوع از شیشه‌ها از کارشناسان باتجربه کمک بگیرید تا شما را به خوبی راهنمایی کنند. به طور کلی، تشخیص نوع پروفیل و میزان آرگون موجود در فضای خالی بین شیشه‌ها کاری تخصصی بوده و از عهده هر کسی بر نمی‌آید.
  • عایق حرارتی: همانطور که گفتیم شیشه‌های دو جداره از دو عدد شیشه تک جداره و یک اسپیسر میان شیشه‌های تک جداره تشکیل شده‌اند. در واقع هر چه اسپیسر بین شیشه‌ها بزرگتر باشد امکان انتقال حرارت به صفر می‌رسد. عکس این قضیه نیز صادق است.
    همچنین با افزایش ضخامت شیشه دو جداره، ویژگی ضد حرارتی آن کاهش یافته و در عوض میزان انتقال صدا کمتر می‌شود. شاید تاکنون تصور می‌کردید که هر چه ضخامت شیشه بیشتر باشد میزان اتلاف انرژی نیز کمتر خواهد شد! اما، این امر تنها موجب کاهش ضخامت اسپیسر شده و همین امر امکان انتقال حرارت به بیرون را افزایش می‌‌دهد.
  • رنگ و ظاهر شیشه: شیشه‌های دو جداره در مدل‌های مختلفی نظیر سکوریت، لمینت، رنگی، ساده، رفلکس و دودی ساخته می‌شود. هر کدام از این مدل‌ها دارای رنگ بندی مختلف بوده و همین امر قدرت انتخاب خریداران را افزایش داده است.
    شیشه‌های ساده همانطور که از نامشان پیداست کاملا شفاف و بدون رنگ بوده و در سایزهای 6+6، 6+4 و 4+4 موجود می‌باشند.
    در شیشه‌های رنگی دو نوع رنگ وجود دارد. در واقع یکی از جداره‌ها بدون رنگ و یکی از جداره‌ها رنگی است. این نوع از شیشه تنها در مدل‌های 4+4، 6+4 ساخته می‌شود.
    اما، شیشه‌های رفلکس از نظر ویژگی شبیه به شیشه‌های رنگی بوده و تنها در مدل‌های 4+4 و 6+4 ساخته می‌شوند. شیشه‌های دو جداره رفلکس در رنگ‌های آبی، سبز، برنز، طلایی و نقره‌ای تولید می‌شوند.
    شیشه‌های سکوریت نیز جزو باکیفیت‌ترین شیشه‌های دو جداره بوده و در محیط‌های پر خطر مورد استفاده قرار می‌گیرند. این شیشه‌ها به دلیل مقاومت بالا در شکسته شدن و امنیت فوق العاده‌ای که دارند از قیمت بیشتری برخوردار هستند. شیشه‌های سکوریت هنگام شکسته شدن به تکه‌های بسیار ریز و غیر برنده تبدیل شده و میزان خسارت جانی را به طور قابل ملاحظه‌ای کاهش می‌دهند.

انتخاب شیشه مناسب برای پنجره UPVC

عوامل موثر بر قیمت شیشه مناسب برای پنجره دو جداره

عوامل موثر زیادی در تعیین قیمت شیشه‌های دو جداره نقش دارند. شما می توانید برای محاسبه آنلاین قیمت پنجره اقدام کنید. که در ادامه به مهمترین آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • نوع پروفیل UPVC
  • ابعاد پنجره دو جداره
  • نقشه پروژه مورد نظر
  • شرایط محیطی
  • نوع رنگ بندی 
  • نوع جنس پروفیل و ضخامت اسپیسر
  • دو جداره یا سه جداره بودن پنجره
  • میزان تقویت کننده گالوانیزه

در این مطلب شما را با انواع شیشه‌های دو جداره آشنا کردیم. شیشه‌های دو جداره در انواع مختلفی تولد شده و هر کدام بسته به شرایط محیطی و نوع پروژه مورد استفاده قرار می‌گیرند. شما عزیزان می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد شیشه مناسب برای پنجره های دو جداره با توجه به نیاز خود، با کارشناسان ساز و کار مشورت کنید.

نظرات خود را با ما در میان بگذارید